از امام حسین علیه السلام درانجیل یوحنا به عنوان فردی که در راه خدا در سرزمینی به نام کربلا به شهادت میرسد، یاد شده است.
پیشبینی انجیل درباره واقعه عاشورا و ایثار سیدالشهداء علیه السلام
در فصل پنجم «مکاشفه یوحنا» آیاتی آمده است که میگوید ذبیحی(سر بریده شدهای) در کنار رود فرات با خداوند معامله و ویژگیهایی را برای آن بیان میکند که کاملاً بر امام حسین(عليه السلام) منطبق است.
»ایزابلا بنیامین» پژوهشگر مسیحی مطالعات دینی و اهل بصره عراق در کتاب خود با عنوان «آنچه از کتاب مقدس نمیدانید» میگوید در طول سالهایی که روی کتاب مقدس تحقیق و مطالعه داشتم به متن عجیبی در کتاب مقدس، یعنی آیه دهم از فصل ۴۶ کتاب ارمیا فکر میکردم؛ که میگوید ذبیحی(سر بریده شدهای) در کنار رود فرات با خداوند معامله میکند و از آنجایی که من یک عراقی هستم و رود فرات در کشوری است که من در آنجا ساکن هستم، درباره این آیات از خیلی از علما و اساتید سؤال پرسیدم و به تفاسیر و مراجع خاص تفسیر کتاب مقدس مراجعه کردم، اما به نظر میرسد که همگی دست به دست یکدیگر داده و سکوت اختیار کردهاند تا اینکه با عالمی به نام پطریارک مارونی (صبیح پولس بیروتی) مواجه شدم و از او درباره متن مذکور که از ذبیحی در کنار رود فرات سخن به میان آمده است، پرسیدم: که این ذبیح کیست؟ او به من خیره شد و گفت: اگر تو مسیحی نبودی و در الهیات تحقیق نمیکردی، سؤال تو را جواب نمیدادم؛ اما حالا جواب خواهم داد.
او گفت اول اینکه محل وقوع این پیشگویی میتوانسته در امتداد رودخانه فرات از منبع آن تا دهانه آن در بصره باشد که در آنجا نبردهای زیادی رخ داده است، اما من توانستم منطقه رویداد را در بیابانی واقع در عراق در نزدیکی حومه بابل محدود کنم.
دوم اینکه من نیز تفسیر این پیشگویی را جستجو کردم و دریافتم از زمان نزول این آیه تا به امروز پیشگویی که از آن صحبت شده فقط یک بار اتفاق افتاده است. این پیشگویی از فردی مقدس (فرزند یک پیامبر) صحبت میکند که یک آقای بزرگ و مقدس است که نام او «اله سین» است.
وقتی که از کشیش پطرس دنخا از اسقفهای ارشد درباره معنای کلمه اله سین پرسید، او گفت: عربهایی که در جنوب عراق بودند، نشانه (ه) را به (ح) تبدیل میکنند و از همین رو اله سین را الحسین خواندند. او همان ذبیح ساحل فرات است و پیشگویی کتاب مقدس درباره فرزند یک پیامبر بسیار مقدس است و آقا و سروری در آسمانها خواهد بود.
از اینجا بود که وارد مطالعه عمیقتری شدم و از برادران هم درباره این متن انجیل پرسیدم تا بتوانم دیدم جامع و کاملی داشته باشم. اگرچه که متن واضح است زیرا به نبرد سرنوشتساز بزرگی اشاره میکند که در کنار ساحل فرات رخ داده است در سرزمینی که آن را کرکمیش میخوانند و نبردی که برای بازپسگیری خلافتی غصب شده صورت گرفت.
متن انجیل در جایی دیگر میگوید که این آقا قیام کرد تا حکومت خود را پس بگیرد و وقتی که در تفاسیر کتاب مقدس جستجو کردم متوجه شدم که منظور از کرکمیش کربلا است، اما این آقایی که در کنار رود فرات ذبح میشود کیست و چرا کتاب مقدس این واقعه را به شکل ترسناک توصیف میکند، گویی سرنوشت بشریت به آن بستگی داشته است.
درست است که من احادیث و مواردی را بیان میکنم که نشان دهنده این حادثه است، اما همه آنها فرضیات هستند، زیرا من در درون این رویداد اسلامی نبودم، اما این چیز در قالب یک پیشگویی وجود دارد که هیچ کس نتوانسته آن را تغییر دهد یا دستکاری کند و از آنجا که هزاران سال پیش نگاشته شده است این پیشگویی فقط از حیث مکانی و شخص کشته شده فقط در اسلام تحقق یافته است.
ثبت دیدگاه شما