• 0
  • 0
  • 289

با حضور پژوهشگران؛

برگزاري پنجمین همایش بین المللی زیارت اربعین در حرم امام حسین (عليه السلام)

برگزاري پنجمین همایش بین المللی زیارت اربعین در حرم امام حسین (عليه السلام)

پنجمین همایش علمی بین المللی زیارت اربعین از سوی مرکز پژوهش و مطالعات کربلا وابسته به آستان مقدس حسینی و حضور شخصیت های آکادمیک و پژوهشگرانی داخلی و خارجی در حرم امام حسین (عليه السلام) برگزار شد.


پنجمین همایش علمی بین المللی زیارت اربعین از سوی مرکز پژوهش و مطالعات کربلا در حرم امام حسین (عليه السلام) برگزار شد.
عبدالامیر القریشی مدیر مرکز مطالعات کربلا گفت: در این همایش، موضوع جوانان و تهاجم فکری و فرهنگی هدفمند و برنامه ریزی شده علیه این قشر مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: در این دنیا ارزش ها و الگو هایی بهتر از مفاهیم و ارزش های نهضت مبارک حسینی برای انسان و جامعه وجود ندارد. باید این ارزش ها به صورت برنامه عملی برای مقابله با چالش ها و انحرافات در اوضاع کنونی به کار گرفته شود.
۱۲۰ مقاله علمی در این همایش پذیرش شده است
القریشی با اشاره به اینکه کمیته علمی این همایش بر چگونگی تشویق جوانان به مقاومت در برابر تهاجم فکر و فرهنگی دعوت کرد، بیان داشت: ۱۲۰ مقاله علمی در این همایش پذیرش شده که از این میان، ۸۰ مقاله علمی از کشور هایی مثل ایران، لبنان، مصر، تونس، عربستان و فرانسه است و تمامی این پژوهش ها بر اصلاح جوانان تمرکز دارد و علاوه بر آن به محور های دیگر مانند ابعاد بهداشتی، اقتصادی، اجتماعی، اداری و مالی پرداخته اند.
از سوی دیگر دکتر “حیاة عفیف الرهاوی” پژوهشگر و روزنامه نگار لبنانی گفت: ما در جشنواره ها و همایش های آستان مقدس حسینی مشارکت داشتیم و تمامی آن موفقیت آمیز بوده و با دستاورد های بسیار مهمی همراه بوده است.
وی افزود: این همایش فرصت آشنایی با دستاورد ها و تولیدات پژوهشگران غیر عرب را برای ما فراهم کرد و افق را به روی پژوهشگران عرب باز نمود.
تجمع میلیونی زیارت اربعین یک پدیده جهانی است
این پژوهشگر لبنانی بر تشویق تمامی پژوهشگران عربی و اسلامی به بررسی و مطالعه تجمع میلیونی زیارت اربعین که یک پدیده جهانی است، تأکید کرد، بیان داشت: ما امروز با این راهپیمایی مسالمت آمیز، با پروژه سرمایه داری جهانی آمریکا مقابله می کنیم. ما در زیر سایه امام حسین (علیه السلام) اهل حق هستیم و آنها اهل باطل هستند.
الرهاوی تصریح کرد: همانطور که مردم در موکب ها به امام حسین (عليه السلام) خدمت می کنند، اینجا گروهی از پژوهشگران و فرهیختگان باید سربازی برای امام خود باشند و اندیشه امام حسین (عليه السلام) را به جهانیان برسانند.

منبع : خبرگزاری حوزه

ثبت دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

شانزده + 20 =