• 0
  • 0
  • 414

تقدیر رایزن فرهنگی ایران از مروجان معارف رضوی در اسپانیا؛

آشنایی با سبک زندگی رضوی، می تواند نجات‌بخش جامعه از بحرانها باشد

آشنایی با سبک زندگی رضوی، می تواند نجات‌بخش جامعه از بحرانها باشد

درنشستی مجازی از خادمان و مروجان معارف رضوی اسپانیایی با حضور رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا تقدیر شد.


در نشستی مجازی از خادمان و مروجین معارف رضوی اسپانیایی با حضور رایزن فرهنگی کشورمان تقدیر شد. این مراسم از سوی بنیاد فرهنگی امام رضا (علیه السلام) و برای حمایت و تقدیر از افراد فعال در زمینه فرهنگ رضوی برپا شده بود.

این افراد که پیش تر از سوی رایزنی فرهنگی ج. ا. ایران در اسپانیا مورد شناسایی قرار گرفته بودند شامل آقایان یوسف فرناندز و میگل (میکائیل) آلوارز روییز در سال‌های اخیر در تبیین و ترویج معارف رضوی اهتمام کرده‌اند. یوسف فرناندز که در مؤسسه آل البیت مادرید فعال است کتاب «امام رضا (علیه السلام) و بارگاهش» را به اسپانیایی ترجمه کرده است. میگل آلوارز نیز عضو مسجد شیعیان و فعال در حسینیه امام رضا (علیه السلام) در شهر سویل اسپانیا است.

در این جلسه محمد مهدی احمدی رایزن فرهنگی ایران در سخنانی به بحران امروز جامعه در نیاز به حاکمیت فرهنگ رضوی اشاره کرد و گفت: اسپانیا از این نظر محققان منصف بسیاری دارد که اگر در پیرامون اسلام و ائمه اطهار تفکر و بررسی کنند تسلیم حقیقت می‌شوند و در رابطه با آن سخن می‌گویند.

او سپس به سبک زندگی امام رضا (علیه السلام) اشاره نمود و بیان داشت: آشنایی با سبک زندگی آن حضرت و زیست مومنانه او می‌تواند الگوی عمل برای جامعه‌ای باشد که در بحران‌های اخلاقی، اجتماعی و فرهنگی قرار گرفته است و آنها را نجات دهد.

احمدی در ادامه به معرفی دو فعال اسپانیایی پرداخت و گفت: دو نفر از فعالان این حوزه آقای یوسف فرناندز محققی که مترجم کتاب امام رضا (علیه السلام) و بارگاه ایشان است که در پیرامون آن حضرت به خوبی مطالب نوشته شده است. همچنین آقای میگل آلوارز فعال برنامه‌های فرهنگی در پیرامون امام رضا (علیه السلام) هستند که امسال به عنوان خادم امام رضا (علیه السلام) معرفی شدند. امیدوارم در سال آینده افراد بیشتری شناسایی شوند که توفیق خادمی امام رضا (علیه السلام) را داشته باشند.

در ادامه این نشست مجازی یوسف فرناندز در سخنانی به معرفی فعالیت‌های خود پرداخت. او به ترجمه کتابی با عنوان «امام رضا و بارگاهش» اشاره کرد که کتابی کوچک در سی و چند صفحه و در دو بخش است. بخش اول به زندگی امام می‌پردازد و بخش دوم درباره بارگاه رضوی و ویژگی‌های آن است. در این بخش توصیف مفصلی از تاریخچه حرم و بخش‌های مختلف آن ارائه شده است که بسیار جذاب و خواندنی است و برای فهمیدن فرهنگ رضوی از سوی یک مخاطب اسپانیایی می‌تواند ضروری باشد. او سپس به جلسات ماهانه مؤسسه آل البیت درباره سیره و زندگی ائمه اطهار (علیهم السلام) اشاره کرد و گفت هر سال نشستی نیز درباره زندگی امام رضا (علیه السلام) در این مؤسسه برگزار می‌شود.

میکائیل آلوارز نیز در صحبت‌های خود پس از ابراز علاقه خود به نشر معارف رضوی و حضور در هر برنامه‌ای که در جهت ایجاد گفتگو و بیان حقایق است؛ اشاره کوتاهی به نشست‌های برگزار شده در مورد امام رضا (علیه السلام) در شهر سویل کرد و نیز به سفرش به مشهد در چند سال گذشته اشاره نمود.

آلوارز در ادامه سخنانش از اینکه در غرب، جامعه دچار تحمیق شده است و لذا کمتر کسی در این بخش از دنیا علاقه دارد به موضوعات جدی بپردازد ابراز تأسف کرد و گفت؛ از این منظر خوشحالم که بنیاد امام رضا (علیه السلام) در چند سال اخیر فعال بوده و در جهت ترویج و معرفی شخصیت امام رضا (علیه السلام) به زبان اسپانیایی تلاش کرده است.

او در پایان از دست‌اندرکاران مجموعه رضوی دعوت کرد کتاب‌های بیشتری که به شکل عمیق به معارف اسلامی و رضوی می‌پردازند ترجمه و در دسترس پژوهشگران و محققان قرار گیرد.

ثبت دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

17 − هفت =