• 0
  • 0
  • 142

به همت بنیاد بین‌المللی امامت نشریه‌های سه زبانه‌ی امامت منتشر می‌گردد.

بنیاد بین‌المللی امامت با دعوت از اساتید، پژوهشگران و فضلای حوزه و دانشگاه برای نشریه‌های امامت که به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی منتشر می‌شوند، مقاله می‌پذیرد.


بنیاد بین‌المللی امامت با دعوت از اساتید، پژوهشگران و فضلای حوزه و دانشگاه برای نشریه‌های امامت که به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی منتشر می‌شوند، مقاله می‌پذیرد.

امر امامت اهل‌بیت علیهم السلام یکی از آموزه‌های برجسته و ذو ابعاد تعالیم اسلامی و به ویژه اندیشه های شیعه امامیه است که تاثیر آن در معرفت و دریافت حقیقت دیگر آموزه‌های دینی همچون مبدأ و معاد قابل انکار نیست.

بنیاد بین المللی امامت که معرفت و نشر این امر عظیم را در سرلوحه اهداف خود قرار داده است، پرداختن به زوایای پژوهشی این آموزه متعالی و نیز ایجاد روح تتبع در میان فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی در عرصه ملی و بین الملل را به جد دنبال می‌نماید، به امید آنکه در سیر تحول و پژوهش به دوره‌ای از حیات علمی و فرهنگی برسند که بتوانند خلاء علمی موضوع امامت را متناسب با فرهنگ متعالی تشیع پر کرده، راه را برای بازخیزش علمی در امر امامت در پهنه جهان اسلام هموار نمایند.
این بنیاد سالیانی است که با انگیزه تولید اندیشه در حوزه مباحث امامت و تحقق نهضت نرم افزاری و اهتمام به بومی کردن دانش در ایران و انتشار در عرصه بین الملل، تمهید زیرساخت های لازم را به صورت جدی دنبال می‌نماید.

این مهم در بخش آموزش با تأسیس گرایش‌ها و رشته‌های جدید در حوزه اين مسئله از جمله امامت تبیینی؛ امامت تطبیقی و تاریخ امامت و در بخش پژوهش با ترسیم نظام موضوعات و مسائل امامت و بازشناسی پژوهش‌های انجام شده و خلأهای باقی‌مانده پیگیری شده است.
بنیاد بین المللی امامت اینک با توجه به دست آوردها و ظرفیت‌های ایجاد شده و با نیت ارتقاء دانش علمی جامعه هدف نسبت به آموزه امامت و تسهیل سازی امر پژوهش و تحقیق در این موضوع، كه به سرفصل‌های آن در ادامه اشاره می‌شود، نسبت به اخذ مجوز و انتشار نشریات امامت به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی به صورت علمی_پژوهشی اقدام نموده است. این مجلات که به صورت دو فصلنامه منتشر می‌شود، حاوی جدیدترین پژوهش‌های عرصه امامت خواهد بود.
بی شک این مجال مغتنم می‌تواند عرصه‌ای برای طرح، تبیین و نقد دیدگاه‌های مختلف در موضوعات و مسائل امامت به شمار آمده و زمینه را برای مشارکت و هم افزایی اندیشمندان، اساتید، فرهیختگان و دانش‌پژوهان حوزه و دانشگاه در این امر خطیر فراهم نماید.
در ادامه آدرس تارنمای این مجلات جهت مراجعه، آشنایی و مشارکت مخاطبان ارجمند ارائه می شود.

سرفصل موضوعات قابل پژوهش در نشریه‌های سه زبانه امامت به شرح ذیل می‌باشد:

♦ تبیین مبانی عقلی و وحیانی امامت اهل‌بیت علیهم السلام
♦ پژوهش در موضوعات و مسائل مختلف در عرصه امامت (چیستی، قلمرو، اهمیت و ضرورت، شروط و مقامات امام، خصائص و مناصب و وظائف امام، راه‌های تعیین و تشخیص امام، نصوص و ادله امامت، وظائف امت نسبت به امام، نقد ادله خلافت سایرین)
♦ بررسی نظریه‌ها و رویکردهای مختلف فکری و مذهبی در باب امامت به صورت تطبیقی یا مستقل (ادیان، مذاهب و فرق، مکاتب فکری، جریان‌های نوپدید)
♦ تاریخ پژوهی امامت (تاریخ نهاد امامت، تاریخ اندیشه امامت، تاریخ فرهنگ امامت)
♦ مطالعات میان رشته‌ای امامت (امامت و سایر علوم)
♦ نقد شبهات اساسی و به روز مخالفان نسبت به امامت در قالب‌های پژوهشی
♦ سبک شناسی علمی آثار و فعالیت‌های امامت پژوهان بزرگ
♦ روش شناسی مذاهب و جریان‌های مختلف کلامی، حدیثی، عرفانی، فلسفی، فرقه‌های اهل‌سنت و… در باب امامت
♦ معرفی و مأخذشناسی آثار معتبر و برجسته علمی و پژوهشی کهن و معاصر در حوزه امامت

ارسال مقاله:
info@emamat.org

ثبت دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

10 + 5 =